Спонсори

bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://academiaroza.com/wp-content/uploads/2021/05/Plamen-Nikolov.jpg

Пламен Николов

Пламен Николов е роден в град Варна на 21 Април 1971 година.

Завършва Немската гимназия в морския град. От 1992 до 2006 учи икономика, живее и работи във Виена, Австрия. През студентските години прекарани в европейската столица се затвърждава и нестихващата му страст към класическата музика. Пламен вярва, че в България има много талантливи млади хора, които жадуват за възможности и музикални сценични изяви. Мечтата му е да възроди меценатството и затова решава да основе Академия Роза, в град Шипка, където го довежда работата му като генерален директор на розоварната в района - Тера Роза.
На 15 август 2020 година, Пламен прави подарък за празника на града, а именно класически концерт под открито небе с участието на музиканти и певци от Варненската опера. Реверберацията от събитието продължава и до днес. Местните жители са толкова въодушевени и трогнати, че тяхната признателност кара Пламен да се замисли и насочи усилията си върху това, град Шипка да стане ежегодна сцена за изява на класически музиканти от България и да даде възможност на жителите в малките населени места да се докоснат до красотата на класическата музика на живо.
https://academiaroza.com/wp-content/uploads/2023/06/ABFlogo.png

Фондация Америка за България

Фондация „Америка за България“ е независима,

неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.
doterra

doTERRA Healing Hands Foundation®

dōTERRA Healing Hands е американска фондация,

която носи изцеление и надежда, осигурява възможност на различни общности по цял свят да бъдат независими и да подобрят условията си на живот. Целта на всички проекти на Healing Hands е да вдъхват надежда на хората и да ги научат да се осланят на собствените си сили.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image